Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Living the premium lifesyle

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pergola retractabila Spline by Sun Leader

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 €
Brand
Spline - Capriorii curbati
Cod produs
SPLINE
Out Of stock
Descriere
Pergola retractabila Spline este un model intalnit des in zonele montane. Datorita formei usor curbate, rezistenta la grindina, ploi, zapada este mai mare decat la celelalte modele (20cm zapada). Deschiderea maxima a acestui model este de 11m.

Poate dispune de sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Aprinde si stinge luminile de pe terasa din telecomanda sau cu aplicatia de pe telefon!

Pentru extinderea spatiului umbrit si pentru un efect vizual placut, se pot adauga lamele din aluminiu - lamele Aerofoil Louvre.
Structura este din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic. Accesoriile de prindere sunt din otel inoxidabil. Membrana este din PVC cu insertie de carbon, fabricata in Germania (Low&Bonar). Pe deasupra are un strat acrilic ce o face usor de curatat. Sun Leader ofera o gama variata de culori atat pentru membrana acoperisului retractabil cat si pentru structura de aluminiu, cu vopsea germana certificata Pulver.
Pergola rezista la ploi abundente, vant puternic (cca 61km/h).
Pergola Spline poate fi controlata din telecomanda sau prin aplicatia pentru telefon (indiferent de locatia in care te afli). Toate acestea sunt posibile cu tehnologia pusa la dispozitie de Somfy.
Sun Leader face lucrari in toata tara. Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta personalizata, cu cel mai bun raport calitate-pret.

0774 444 888
0770 444 888

www.pergole-retractabile.ro

Sun Leader - Living the Premium Lifestyle
Trimite mesaj
Din Gura in Gura