Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Living the premium lifesyle

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incalzitor infrarosu - masa pentru terase

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Incalzitor tip masa potrivit oricarui spatiu. Incalzitoarele cu infrarosu Sun Leader ofera usurinta in utilizare cu ajutorul modulului de control de la distanta.

Descriere

La capitolul sistemelor de incalzire pentru spatiile deschise si semi-deschise eficienta, aspectul lor decorativ si economisirea de energie sunt principalele lor avantaje. Afla mai multe despre acest incalzitor infrarosu tip masa pentru terase:

Dispozitivele incalzitoare cu infrarosu sunt concepute pentru a incalzi diverse spatii, atat in aer liber cat si pe terase, verande, galerii si foisoare, unde exista posibilitatea de conectare la reteaua electrica. In incalzitoarele Sun Leader, ca element de incalzire se folosesc lampi moderne cu infrarosu cu eficienta ridicata, cel putin 95% din puterea consumata de acestea fiind transformata in flux de caldura. Eficienta incalzirii in spectrul infrarosu este obtinuta prin incalzirea obiectelor din zona incalzitorului, fara costul incalzirii aerului din jur.

Gama larga de aplicatii (clasa de protectie IP67)
Ecologic, sigur pentru oameni si animale
Usor de conectat, fiabil in functionare
Inceperea rapida a activitatii (incalzire din prima secunda)
Eficienta ridicata
Durata lunga de viata a elementului de incalzire
Reglarea puterii cu ajutorul telecomenzii (seria RCH)

Mod de utilizare

Incalzitoarele cu infrarosu au un design elegant si se vor potrivi cu succes in orice spatiu, de la o zona de terasa la un atelier industrial. Instalarea se realizeaza facil, pozitionand incalzitorul tip masa cu talpa oriunde in spatiul exterior. Alege un incalzitor infrarosu pentru terase de la Sun Leader!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura