Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Living the premium lifesyle

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterie externa cu incarcare solara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
BATERIEEXTERNA
Out Of stock
Descriere
Baterie externa portabila pentru incarcarea telefonului, cu panou solar (culoare neagra). Bateria este portabila, capabila sa incarce orice telefon mobil, camera foto, PSP, PDA/MP3/MP4 player, si altele.
Ai nevoie de o baterie externa portabila cu solar care sa nu te lase la greu atunci cand nu ai cu ce sa o reincarci? Acest Power Bank cu incarcare prin mini-panou solar te ajuta sa-ti incarci dispozitivul mobil oriunde, in orice conditii, cu putin soare.
Bateria externa este portabila, capabila sa incarce orice telefon mobil, camera foto, PSP, PDA/MP3/MP4 player, si altele. De inalta calitate (Li-ion), cu ciclu de viata de peste 500 de folosiri, baterie externa portabila cu solar este protejata de suprasolicitare, supraincalzire si scurt-circuit, cu control automat al temperaturii interne si a voltajului. Eficienta, portabila, cu un design atractiv si panou solar integrat.
Mai multe detalii poti afla aici: https://pergole-retractabile.ro/product/power-bank-baterie-externa-portabila-pentru-incarcarea-telefonului-cu-panou-solar-culoare-neagra/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura